Jesteśmy tym, co jemy. Tą zasadą na co dzień kieruje się Columna Medica, tworząc unikatowe dania. Zawsze zdrowo, tradycyjnie, ale z zaskakującą nutą. Bazujemy na świeżych, ekologicznych produktach oraz sezonowych warzywach i owocach, które otrzymujemy od lokalnych dostawców. Współpracujemy z okolicznymi wędzarniami, masarniami i mleczarniami.
Jesteśmy tym, co jemy. Tą zasadą na co dzień kieruje się Columna Medica, tworząc unikatowe dania. Zawsze zdrowo, tradycyjnie, ale z zaskakującą nutą. Bazujemy na świeżych, ekologicznych produktach oraz sezonowych warzywach i owocach, które otrzymujemy od lokalnych dostawców. Współpracujemy z okolicznymi wędzarniami, masarniami i mleczarniami.
![]() |
![]() |
Marcin Stasiak Szef kuchni Columna Medica |
Justyna Walerowska-Madej Dietetyk Columna Medica |
Jesteśmy do dyspozycji, nie tylko Gości pobytowych i hotelowych, ale również Gości, którzy chcieliby skorzystać jedynie z samej restauracji. Posiadamy menu a’la carte, z którego można skorzystać w godzinach 13:00-21:00
Delektować się daniami naszej restauracji, można zarówno wewnątrz restauracji, jak i na patio, czynnym w sezonie wiosenno-letnim.