Cudownie "smaczne" wydarzenie.
Nasza polska jesień to bogactwo kolorów, smaków i wrażeń. Tym razem radość z tej pory roku czerpać będziemy dzięki rozpieszczaniu kubków smakowych naszych Gości w otoczeniu pięknego, jesiennego Lasu. Bądź z nami długi, listopadowy weekend na Marcińskiej Uczcie.
U nas w dniu św. Marcina, delektuj się specjałami z dedykowanego na tę okoliczność menu Szefa Kuchni Columna Medica: Marcina Stasiaka. Na naszym stole zagoszczą nieziemskie w smaku potrawy z gęsiny oraz rogale świętomarcińskie.
Jeśli stwierdzisz, że nieco za dużo zjadłeś / w ten weekend istnieje takie ryzyko:)/ to kalorie można spalić na naszej nowocześnie wyposażonej siłowni pod okiem trenera personalnego, na basenie podczas np. Aqua aerobiku czy po prostu na spacerze w lesie, a o Twój najlepszej jakości relaks, zadba nasze Leśne Spa & Wellness.
W ofercie:
11 listopada kolacja specjalna z menu Świętomarcińskiego Szefa Kuchni Columna Medica - Marcina Stasiaka.
Menu
- Pate z gęsich wątróbek
- Wolno gotowane żołądki gęsi w rosole
- Filet z piersi gęsiej, puree ziemniaków i palonej kapusty
- Biały mak zapiekany z jabłkami
- Butelka wina Beaujolais dla 2 osób do kolacji
Więcej TUTAJ
Serdecznie zapraszamy do degustacji polskich smaków razem z nami.
Team Columna Medica.