Cudownie "smaczne" wydarzenie.

Nasza polska jesień to bogactwo kolorów, smaków i wrażeń. Tym razem radość z tej pory roku czerpać będziemy dzięki rozpieszczaniu kubków smakowych naszych Gości w otoczeniu pięknego, jesiennego Lasu. Bądź z nami długi, listopadowy weekend na Marcińskiej Uczcie.

U nas w dniu św. Marcina, delektuj się specjałami z dedykowanego na tę okoliczność menu Szefa Kuchni Columna Medica: Marcina Stasiaka. Na naszym stole zagoszczą nieziemskie w smaku potrawy z gęsiny oraz rogale świętomarcińskie.

Jeśli stwierdzisz, że nieco za dużo zjadłeś / w ten weekend istnieje takie ryzyko:)/ to kalorie można spalić na naszej nowocześnie wyposażonej siłowni pod okiem trenera personalnego, na basenie podczas np. Aqua aerobiku czy po prostu na spacerze w lesie, a o Twój najlepszej jakości relaks, zadba nasze Leśne Spa & Wellness.

W ofercie:

11 listopada kolacja specjalna z menu Świętomarcińskiego Szefa Kuchni Columna Medica - Marcina Stasiaka.

Menu

  • Pate z gęsich wątróbek
  • Wolno gotowane żołądki gęsi w rosole
  • Filet z piersi gęsiej, puree ziemniaków i palonej kapusty
  • Biały mak zapiekany z jabłkami
  • Butelka wina Beaujolais dla 2 osób do kolacji

Więcej TUTAJ

Serdecznie zapraszamy do degustacji polskich smaków razem z nami.

Team Columna Medica.