Stawiamy na jakość, dlatego bazujemy na świeżych, ekologicznych produktach oraz sezonowych warzywach i owocach, które pozyskujemy od lokalnych dostawców. Współpracujemy z okolicznymi wędzarniami, masarniami i mleczarniami, aby zapewnić naszym gościom najwyższą jakość składników. 

Każdy znajdzie coś dla siebie, serwujemy dania mięsne, wegetariańskie oraz wegańskie. Zupy, dania mięsne, ryby, dodatki, duży wybór surówek i sałatek oraz słodkie desery.

Zapewniamy przyjemną atmosferę zarówno wewnątrz restauracji, jak i na naszym urokliwym patio, które jest czynne w sezonie wiosenno-letnim.

Bogatego i urozmaiconego bufetu szwedzkiego:
śniadanie, godz. 7.00 - 10.00
obiad, godz. 13.00 - 15.00
kolacja, godz. 18.00 - 20.00

Menu à la carte:
zgodnie z aktualnym menu szefa kuchni, zamówienia przyjmowane są w godz.:
13.00 - 21.00

Dla osób korzystających z turnusów odchudzających przygotowywana jest indywidualna dieta 4-5 posiłków dziennie.

W Columna Medica dbamy o to, by każdy kto odwiedza naszą restaurację mógł cieszyć się wyjątkowym doświadczeniem kulinarnej podróży, odzwierciedlającą naszą troskę o zdrowie i harmonię z naturą.

Marcin Stasiak

Szef kuchni Columna Medica